Restocruise Le Homard Rouge

In een met oog voor detail ingerichte kelder van een oud herenhuis wordt u door Ingeborg en Olivier verwelkomd op een culinair feest met al het fijnste wat de zee te bieden heeft. De 17de eeuwse gewelven zorgen voor een intieme en ontspannen sfeer. Achteraan komt de zaak uit op de Ketelvaart. Zodra het weer het toelaat kunt u daar heerlijk genieten op een sfeervol terras. Er wordt enkel gewerkt met de beste producten, waar ze altijd garant voor staan. Kreeft is een delicatesse en hier wordt ze ook zo klaargemaakt.

Le Homard Rouge is ideaal gelegen om vrienden te verrassen voor uw verjaardag of een andere belangrijke gebeurtenis. We kunnen namelijk vertrekken aan de Lindenlei voor een boottocht (eerste verrassing) waarbij we een lus varen in Gent. Onderweg is er een stukje snelvaart voorzien (tweede verrassing) wat voor de nodige sensatie zal zorgen. Na de vaart meren we dan in stijl aan bij het terras van Le Homard Rouge zodat u aansluitend heerlijk kunt dineren (derde verrassing).

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten.

http://www.lehomardrouge.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  1 u 30 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Di - Wo - Do - Vr 360 euro
Figaro Za & Feestdagen 395 euro
Opties Snelvaartmoment inbegrepen

 
 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN