Restocruise Nenuphar

Restaurant Nenuphar is een begrip in de Gentse gastronomie en is gelegen aan de oevers van de Leie in het idyllisch dorpje Afsnee op 10 minuten rijden van Gent centrum. Er is een aanlegsteiger aanwezig zodat dit restaurant gecombineerd kan worden met een boottocht. Al sinds de 19de eeuw komen de Gentse families hier vertoeven. De inrichting is strak doch warm met respect voor authentieke elementen, getuige hiervan zijn de prachtige schilderijen van Gustave De Smet. Het riante terras en de aparte zaal (Boothuis) met heerlijk zicht op de Leie kenmerken dit restaurant. De menukaart biedt een ruime keuze uit klassieke en trendy gerechten.

Wenst u een boottocht te maken voor of na uw diner? Dan zorgen wij dat ons jacht klaarligt aan de Nenuphar. De vaarroute leidt ons naar het centrum van Gent. Daar volgen we de Ketelvest naar het Zuid om vervolgens via de Boven-Schelde door te varen naar Merelbeke. We varen voorbij de Ghelamco arena om via de ringvaart terug te keren naar de Nenuphar. Eventueel kan er een snelvaartmoment ingelast worden op de ringvaart.

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten. Op woensdag gesloten.

http://www.restaurant-nenuphar.com


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  2 u 15 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Do - Vr 420 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 460 euro
Opties Snelvaartmoment +100 euro

 
 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN