Portfolio Category: Arrangementen

Zelf varen met een sloep

Op zoek naar een sloep om zelf mee te varen? Bij Andy moet je zijn. Een vloot van verschillende bootjes om zelf mee te varen. Een heerlijk dagje of een aantal uren op de Gentse wateren en dit voor groepen tot 12 personen.
Verder lezen

Zeilen in Gran Canaria

Bij Victor ben je aan het juiste adres. Een prachtige zeilboot, een mooi eiland, lekker eten aan boord, kortom een dagje op het water om te genieten met familie of vrienden. Hierbij de coördinaten van Victor. Gelieve hem rechtstreeks te contacteren om verder af te spreken.
Verder lezen

Limousine huren tot 12 personen

Voor een aantal arrangementen bieden wij de mogelijkheid om met een Limousine terug te keren naar de plaats waar we vertrokken zijn. Plaatst u de wagens liever op het eindpunt waar we met het jacht zullen aankomen dan kunt u 's morgens door de Limousine daar opgepikt worden om maar de boot gebracht te worden. Deze witte Hummer Limousine biedt plaats aan 12 personen waardoor de groep mooi samen kan blijven.
Verder lezen

Grotere groepen

Voor grotere groepen kunnen we meerdere jachten voorzien. Gelieve er wel rekening mee te houden dat u tijdig dient te reserveren zodat wij alle jachten kunnen boeken voor u. Heeft u twee jachten nodig, dan dient u de prijs van het arrangement te vermenigvuldigen met twee.
Verder lezen