Portfolio Category: Arrangementen

Limousine huren tot 12 personen

Voor een aantal arrangementen bieden wij de mogelijkheid om met een Limousine terug te keren naar de plaats waar we vertrokken zijn. Plaatst u de wagens liever op het eindpunt waar we met het jacht zullen aankomen dan kunt u 's morgens door de Limousine daar opgepikt worden om maar de boot gebracht te worden. Deze witte Hummer Limousine biedt plaats aan 12 personen waardoor de groep mooi samen kan blijven.
Verder lezen

Special Deals

Hoe dichterbij de datum komt hoe hoger de korting, wacht niet te lang om te reserveren of iemand anders kan u voor zijn. Gelieve bij reservatie duidelijk te verwijzen naar de deal die u wenst te maken.
Verder lezen

Grotere groepen

Voor grotere groepen kunnen we meerdere jachten voorzien. Gelieve er wel rekening mee te houden dat u tijdig dient te reserveren zodat wij alle jachten kunnen boeken voor u. Heeft u twee jachten nodig, dan dient u de prijs van het arrangement te vermenigvuldigen met twee.
Verder lezen

Restocruise Revue

Revue zorgt voor nieuw leven aan de Nederkouter. Deze strakke en gezellige gastropub/tapasbar met veel houttoetsen biedt niet alleen ‘small bites’ maar ook klassiekers aan. Stephanie en Tom, samen met hun team verwelkomen u er altijd met de glimlach.
Verder lezen