Portfolio Category: Arrangementen

Limousine huren tot 12 personen

Voor een aantal arrangementen bieden wij de mogelijkheid om met een Limousine terug te keren naar de plaats waar we vertrokken zijn. Plaatst u de wagens liever op het eindpunt waar we met het jacht zullen aankomen dan kunt u 's morgens door de Limousine daar opgepikt worden om maar de boot gebracht te worden. Deze witte Hummer Limousine biedt plaats aan 12 personen waardoor de groep mooi samen kan blijven.
Verder lezen

Grotere groepen

Voor grotere groepen kunnen we meerdere jachten voorzien. Gelieve er wel rekening mee te houden dat u tijdig dient te reserveren zodat wij alle jachten kunnen boeken voor u. Heeft u twee jachten nodig, dan dient u de prijs van het arrangement te vermenigvuldigen met twee.
Verder lezen

Restocruise Revue

Revue zorgt voor nieuw leven aan de Nederkouter. Deze strakke en gezellige gastropub/tapasbar met veel houttoetsen biedt niet alleen ‘small bites’ maar ook klassiekers aan. Stephanie en Tom, samen met hun team verwelkomen u er altijd met de glimlach.
Verder lezen

Restocruise Patyntje

Restaurant Patyntje, dat eind de jaren twintig van de vorige eeuw opende, is een begrip in Gent. Het restaurant is gelegen in een gezellige villa, in koloniale stijl, waar het terras - aan de Leie - een absolute aanrader is. Naast het restaurant zijn er drie aparte vergaderruimtes met zicht op de Leie.
Verder lezen