Restocruise Gasthof Halifax

Gasthof Halifax, aan de boorden van de Leie, is uitgegroeid tot een 'place-to-be' voor iedereen die houdt van een smakelijke keuken. ‘Halifax’ is een naam geworden onder de restaurants in België. Een merk. Een verleiding. Met meer troeven dan in een spel kaarten. De gastvrijheid van de eigenaars An en Vincent en de sympathieke bediening van het personeel. De gevarieerde menukaart met als specialiteit die malse Côte à l’os op de grill in het open haardvuur. En natuurlijk het prachtige, verwarmde terras met bar, dat steeds weer dat vleugje romantiek opwekt. Het is die unieke mix van kader, sfeer en lekker eten die het hem doet. Gasthof Halifax houdt ‘s middags en ‘s avonds, zeven dagen op zeven, voor u de deur open. Een belevenis die niet stuk kan. Kom het meemaken, beleven en proeven.

Wenst u een activiteit te koppelen voorafgaand aan uw diner, dan behoort een boottocht tot de mogelijkheden. Vanaf onze thuishaven aan de Snepkaai te Gent varen wij de Toeristische Leie op tot aan de Halifax. Indien gewenst zorgen wij voor fijne aperitiefhapjes aan boord. In combinatie met een glaasje champagne maakt dit de vaartocht compleet. Een taxi kan het gezelschap voor de vaart ophalen bij de Halifax zodat u na de vaart uw wagens terug bij de hand heeft.

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten.

http://www.gasthofhalifax.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  2 u 20 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 480 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 520 euro
Opties Snelvaartmoment +100 euro
Taxibusje voor 8 personen +50 euro

 
 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN