Restocruise Fou D’O

Tijdens het voorjaar van 2011 werd de stad Gent een topzaak rijker. Intussen is Brasserie Fou D’O een vaste waarde en niet meer weg te denken uit de Gentse bistronomie. Eigenaar Alex Maes maakte van het stijlvolle pand een uitzonderlijk mooie brasserie waar het heerlijk tafelen is. Het ruime zomerterras is ongetwijfeld één van de mooiste terrassen uit Gent en omgeving. Voor gasten die met de plezierboot wensen te komen is er een eigen aanlegsteiger. Al deze facetten maken van Fou D’O brasserie een van de meest gewaardeerde aanwinsten van de laatste jaren in Gent. Een troef is ook de ruime parking aan het restaurant.

Binnenin nodigt het hedendaags interieur en de stijlvolle bediening uit om gezellig te genieten van de schitterende brasseriekeuken. Deze is vooral Belgisch-Frans getint met wekelijkse suggesties van de chef. Vermeldenswaard zijn ook de tapas die geserveerd worden bij het aperitief en wie het wenst kan ook ongedwongen eten aan de bar. Op weekdagen wordt ook een lunch aangeboden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Fou D’O is een grote aanwinst voor de Arteveldestad. Aan de oevers van de Leie heerst in Fou D’O de hele dag een gezellige en ontspannen sfeer. Water is alom aanwezig, net zoals de 'joie de vivre' en het aanstekelijk enthousiasme. Een vlotte service met een welgemeende glimlach: zo gaat dat in het rijk van Alex Maes. Die geeft zijn jaren horeca-ervaring met verve door aan zijn jonge team. De chef laat zijn creativiteit de vrije loop op de suggestiekaart terwijl op het vaste menu klassiekers pronken zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent met zwezeriken, frisse salades en pittige pasta’s.

Onze thuishaven is gelegen vlakbij Brasserie Fou D'O. Ideaal om uw gasten daar uit te nodigen voor een boottochtje. Na een sensationele aperitiefvaart die anderhalf uur duurt meren we als verrassing aan bij de Fou D'O. Na uw restaurantbezoek hoeft u slechts 5 min. terug te wandelen naar de wagens die veilig geparkeerd staan in de jachthaven. Een leuk idee om iets te vieren met een klein gezelschap.

Groepen tot maximum 12 personen kunnen terecht bij Brasserie Fou D'O. Gesloten op zaterdagmiddag, zon- en feestdagen.

http://www.foudo.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  1 u 30 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 340 euro
Figaro Za 375 euro
Optie Snelvaartmoment inbegrepen

 

 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN