Restocruise de Klokkeput

In de historische dorpskern van Sint-Martens-Latem, met een blik op de oevers van de Leie, vindt u De Klokkeput. De chef gaat dagelijks met verse producten aan de slag om u gastronomisch te bekoren. Elk trimester vindt u een nieuwe kaart met seizoensgebonden ingrediënten. Het interieur van De Klokkeput straalt de gezelligheid en warmte uit van een gasthof. Niet alleen het menu maar ook de inrichting gaat met de seizoenen mee. Binnen geniet u van een open haard, buiten vertoeft u onder lindebomen op een overdekt en verwarmd terras dat voorzien is van knus tapijt, zachte plaids en lieflijke schapenvellen. Sint-Martens-Latem is gekend om zijn kunst en kunstenaars. In De Klokkeput ontdekt u regelmatig nieuw werk van Sabine Lambrecht. Abstracte taferelen en portretten in olieverf zijn haar specialiteit.

Wij brengen u graag per boot naar De Klokkeput. Vanaf onze thuishaven, gelegen aan de Snepkaai in Gent varen we naar Sint-Martens-Latem waar we aanmeren op wandelafstand van De Klokkeput. De boottocht duurt een uurtje. Indien u dit wenst kunnen we een aperitiefje met verzorgde hapjes aanbieden tijdens de vaart. Om terug te keren kan er een taxi voorzien worden.

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten.

http://www.deklokkeput.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  1 uur


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 340 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 375 euro
Opties Snelvaartmoment +100 euro
Taxibusje voor 8 personen +45 euro

 
 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN