Restocruise Au Bain Marie

Idyllisch tafelen aan de oevers van de Leie. Met een schilderachtige achtergrond kan je genieten van lekkere seizoensgebonden gerechten die Chef Marc en zijn team op het bord brengen. Achter de stijlvolle gevel van villa “De Landing” van architect Henri Van de Velde, bevinden zich een prachtige tuin en terras met zicht op de weiden van kasteeldomein Ooidonk. Isabel en haar team zorgen er voor dat uw culinaire ervaring compleet wordt. Au Bain Marie is ideaal voor een vlotte zakenlunch, een heerlijk diner of een stijlvol feest.

Wenst u een activiteit te koppelen voorafgaand aan uw diner, dan behoort een boottocht zeker tot de mogelijkheden. Vanaf onze thuishaven aan de Snepkaai te Gent varen wij de Toeristische Leie op tot aan Au Bain Marie. Indien gewenst zorgen wij voor fijne aperitiefhapjes aan boord. In combinatie met een glaasje champagne of een heerlijk glaasje wijn maakt dit de vaartocht compleet. Een taxi kan het gezelschap voor de vaart ophalen bij Au Bain Marie zodat u na de vaart uw wagen terug bij de hand heeft.

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten. Gesloten op: dinsdagavond, woensdag en zondagavond.

http://www.aubainmarie.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  2 u 20 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Do - Vr 480 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 520 euro
Opties Snelvaartmoment +100 euro
Taxibusje voor 8 personen +50 euro

 

 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN