Gastenboek

 Good morning Bart! Thank you for a really great day yesterday. Everyone enjoyed the day. You are very professional and very passionate about your business. Hopefully we will be back sometime in the future! Kind regards from Gary and Michelle | South-Africa

Gary and Michelle,

 Dag Bart, Ik wil je nog eens bedanken voor de fantastische ervaring die je ons hebt bijgebracht. Het was dik in orde en tot in de puntjes voorbereid, bedankt! We zullen dit zeker nog eens opnieuw doen met familie en kindjes. Tot de volgende!

Steven,

  Een mooier cadeau had ik Lout niet kunnen geven. We hebben de dag erna de hele dag met een smile gezeten en steeds als we de dag vertellen aan vrienden dan raken we niet uitgepraat. Het jacht is super, maar mede dank zij jou is de dag compleet. Fijn dat er nog mensen zijn met passie voor hun werk. We hebben al weer geboekt en hebben kaartjes uitgedeeld. Bart tot in mei en nogmaals bedankt voor een bijzondere dag.

Lout & Maaike,

  De halve dagtocht naar de Pêcheur was voor onze familie een super belevenis. De volwassenen hebben gezellig zitten praten bij een glaasje champagne en onze meisjes hebben genoten op het dek in het zonnetje. Totaal ontspannen kwamen wij aan voor ons etentje. Een aanrader! Bedankt Bart!

Annie & Martin,