Catering

Ontbijt

Het ontbijt is bij een overnachting altijd inbegrepen in de prijs van het arrangement. Groepen die in de voormiddag meevaren, kunnen de dag starten met een ontbijt aan boord. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaarstaat wanneer u 's morgens aankomt. Per persoon voorzien wij vier ontbijtkoeken, een vers eitje, koffie of thee naar believen en een glaasje fruitsap.

Kostprijs

18 euro per persoon

 

Verrassingsbrood

De mini-sandwiches worden gevuld met beleg voor elke smaak. Een klontje echte boter en de fijnste jonge kaas, kruidenkaas, gerookte ham, gekookte ham, huisbereide vleessalade, krabsalade, salami, ...

Kostprijs

16 euro per persoon

 

Aperitiefhapjes

In samenwerking met Traiteur Wickerhoff uit Gent bieden wij u verfijnde aperitiefhapjes aan. Onze speciale gekoelde boxen zorgen ervoor dat deze lekker fris blijven, ook op warme dagen. Deze formule is een echte aanrader om uzelf en uw gasten te verwennen en dit in combinatie met een heerlijk glaasje champagne, een glaasje wijn of een aperitiefje.

Kostprijs

5 hapjes: 29 euro per persoon
7 hapjes: 40 euro per persoon

 

Walking diner

10 hapjes: 56 euro per persoon
12 hapjes: 66 euro per persoon

 

Versnaperingen

Wij hebben altijd een assortiment versnaperingen aan boord. U kunt deze tijdens de vaart bestellen maar het is altijd handig om dit vooraf mee te delen als u zeker bent dat u ze wenst. Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen voor u aan boord komt en kunnen we in drukke periodes voldoende voorraad voorzien.

Kostprijs

20 euro kleine schaal voor ongeveer 4 personen
28 euro grote schaal voor ongeveer 6 personen

 

Koffie en gebak

Komt u aan boord voor een namiddagvaart dan kunnen wij tijdens de vaart even pauzeren voor koffie of thee met een assortiment gebakjes. Wanneer we vanuit Gent vertrekken verzorgt Patisserie Damme de koffietafel.

Kostprijs

17 euro per persoon

 

 

Comments are closed.