Traiteur Wickerhoff levert voor het negende seizoen de aperitiefhapjes


Het is tijd om Ann en Robert via deze weg eens in de bloemetjes te zetten. Vroeger verzorgde Wim Ballieu (Alfin) nog de hapjes aan boord van de Figaro. Maar door de kleine aantallen werd dit voor hen niet meer haalbaar waardoor Wim me vroeg om verder te werken met Traiteur Wickerhoff uit Gent. Zo kwam de samenwerking met Ann en Robert tot stand in 2010. Vanaf het begin zaten we op dezelfde golflengte en we zochten samen naar oplossingen om alles perfect te kunnen aanbieden. Plastiek is uit den boze dus investeerde ik in heel wat keramische potjes en schaaltjes om de hapjes mooi te kunnen presenteren. Die worden koel gehouden in speciale boxen die ik samen met mijn pa ontworpen heb. Op die manier komt alles fris aan boord en blijven de hapjes mooi gekoeld tot wanneer ze opgediend worden. Mensen die reeds van de heerlijke aperitiefhapjes of koude schotels geproefd hebben zullen het beamen want reeds acht jaar krijg ik enkel complimenten hierover. De kwaliteit is super en het is een plezier om met hen samen te werken. Correct, stipt en vriendelijk zoals het hoort te zijn maar wat vandaag niet altijd evident meer is. Ann en Robert, hartelijk dank en ik hoop dat we nog vele jaren mogen samenwerken.


http://www.wickerhoff.be

Comments are closed.