Laatste update  24|03|2017     NL | FR | EN   


Tarieven 2017 | Catering | Info | Video | Foto's | 360° | Restaurants | Gastenboek | Contact   
GASTENBOEK ONDERTEKENEN

Bart, Veel dank voor de prachtige dagen die  je ons hebt bezorgd! Je bent een gastheer pur sang! Met jouw geweldige jacht en jouw enorme drive om mensen het naar de zin te maken,  heb je mijn huwelijksaanzoek meer dan compleet gemaakt! Bedankt daarvoor!
Stephan en Sylwia

Hallo Bart, we zouden je graag bedanken voor de superleuke namiddag op de boot. Het is een leuk concept waar we ondertussen al veel reclame over gemaakt hebben! Het was supertof hoe we konden aanmeren aan de Auberge en onze taxirit was direct geregeld. We doen het zeker nog eens over en wensen je alvast nog veel succes!
mvg Kristof en Nathalie

Beste Bart, hiermee willen we je nogmaals bedanken voor de fijne boottocht met overnachting op de Figaro. Je bent een fijne kapitein, een vlotte prater en last but not least een heel, heel goede gastheer. We hadden nooit verwacht dat je ons zo’n uitgebreid ontbijt zou aanbieden. Het enige waarover ik spijt heb is dat ik niet eerder bij jou ben terecht gekomen voor zo’n mooie ervaring. Hartelijk bedankt en tot de volgende keer (want die komt er zeker). Groetjes Michèle en Roland

Beste Bart, we hadden de bedoeling oma een leuke namiddag te bezorgen voor haar 70ste verjaardag in het gezelschap van haar gezin. En ja, of ons dat gelukt is!  We hebben allemaal genoten tot en met. Het is een dag geworden die we niet meer gaan vergeten! Een perfect onderhouden jacht, een onderlegde en bescheiden gastheer, prachtige omgeving en het geluk dat we een zonnige dag hadden tussen een aantal regendagen… Hartelijke dank, veel succes nog en heel waarschijnlijk tot ziens!!! Groeten, de familie
Luttun-Devos

Goedemorgen Bart, ons dagje samen met jou, op de Figaro, was ons zeer aangenaam. Een mooie belevenis, een mooie ervaring. Dank u wel voor alle goede zorgen en voor de fantastische mooie dag. Zeer attent en zeer aangenaam dat we de kans kregen om op de boot te lunchen. Zo'n moment is zeker voor herhaling vatbaar. Nog veel succes in dit verdere seizoen, geniet daarna zelf van uw vakantie en wij zien elkaar zeker en vast terug voor een vaart met de Figaro. Groetjes,
Gundula


We willen je nog eens bedanken voor de prachtige dag die je ons hebt bezorgd, we hebben er echt van genoten! Het zonnetje was gelukkig ook van de partij. We gaan het nooit vergeten en er nog lang over spreken. Groetjes van ons allen.
Linda

Beste Bart, Het was zeer de moeite, zowel het schip als de service. Ik kom zeker terug met een collega die 'crazy' is van water, eten en drinken ;)
Patrick

Goedemorgen Bart, Wij willen je bedanken voor de onvergetelijke dag die wij hebben gehad vrijdag het was een soort mini vakantie. We hebben genoten, het blijft iedere keer fantastisch. Dus we gaan zeker weer bootje varen. Bedankt voor je goede zorgen.
Jan, Sarai, Manfred, Nadesch, Luk & Nadjara

Dag Bart, nogmaals dank voor gisteren! Was fantastisch, we hadden niet het gevoel dat we klanten van je waren, maar precies alsof we je al jaren kennen en vrienden zijn. Je hebt Jo een super leuke verjaardag bezorgd en niet alleen met je boot maar zeker ook met je warmte! Bedankt en we doen dat zeker nog eens over. Groetjes van ons allen.
Veerle

Graag wil ik je vanwege onze Thaise gasten en onze CEO nog eens van harte bedanken voor de fantastische middag aan boord gisteren! Ze hebben er allemaal van genoten.
Kathleen

Hartelijk dank voor het fantastische weekend, Dirk was helemaal onder de indruk, en geraakt er niet over uitgepraat.  Voor hem een geweldig cadeau geweest … We hebben onze dag nog verder gezet in Gent en hebben dan al reeds kaartjes uitgedeeld naar mensen die interesse toonden.
Ik zou zeggen doe zo voort , ge zijt goed bezig. Proficiat.
Ingrid en Dirk

Een hele dikke merci voor de schitterende dagtocht. Het was voor mij een onvergetelijke 50ste verjaardag vol genot en dolle pret! De vriendinnen waren reuze enthousiast... Echt fantastisch !!!
Marcienne

Bedankt voor de twee heerlijke dagen aan boord van uw boot. Het eten was zeer lekker, de boot ongelooflijk chique en snel, en vooral op elke i stond een punt. Van het slechte weer hadden we totaal geen last, het was eerder gezellig met de verwarming op… We hebben ook heel goed geslapen in de luxueuze kamer aan boord. Een aanrader voor iedereen die zichzelf eens volledig wil ontstressen en voor genieters, laat zeker het weer U niet tegenhouden. Proficiat Bart voor het meer dan geslaagde concept.
Wendy & Benny

De avondvaart met overnachting was een fantastische ervaring! Een betere setting voor een huwelijksaanzoek is ondenkbaar... Langs deze weg wensen wij dan ook Bart hartelijk te danken voor zijn medewerking aan dit onvergetelijk moment. Bart, dankzij jou verliep alles perfect via plan! Eén adres voor diegenen die een huwelijksaanzoek aan het bekokstoven zijn: CRUISE 4 TWO ! Groetjes en hoogstwaarschijnlijk tot later!
Sophie en Michael

Bedankt Bart voor het prachtig weekend, iets om nooit te vergeten.
We waren erg onder de indruk!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Chapeau en doe zo voort. Dit was gewoon top!!!
Vele groetjes,
Nadia en Wouter

Niks anders dan lof over onze uitstap! het was een zeer geslaagde verrassing voor de jarige! Iedereen heeft zich heel goed geamuseerd, voor herhaling vatbaar, ik zal zeker en vast nog eens terugkeren naar de FIGARO en heb reeds veel reclame gemaakt... dank voor de gastvrijheid en gezelligheid, nog veel plezierige vaarten toegewenst.
Martine

Een uniek en top-kwalitatief concept: genieten van Gent vanop het water, gevlijd in zitzakken op het voordek van een prachtige boot met een drankje in de hand. Wat kan een mens nog meer wensen als management uitstapje. Het kader en de zorgen van Bart als schipper creëren een unieke omgeving om een team bij mekaar te brengen op een ontspannen manier. Bart, top prestatie - keep on doing this work. People forget what you said. People forget what you did. But people never forget how you made them feel. And it was a great feeling!
Johan

Iedereen was onder de indruk van de imposante, knappe boot en heel enthousiast over de boottrip. Zeker een schot in de roos dus. Het verrassingseffect voor Pol was ook perfect! Nadien gerealiseerd én gevoeld dat er wel héél veel bubbels zijn gevloeid … Het was een fijne dag, bedankt voor jouw aandeel hierin!
Kim

Het was een bijzonder prachtige boottocht, het kon niet beter. Iedereen was super tevreden en voldaan. Mede dank zij jou was deze dag compleet, je werkt met volle passie, dit is leuk en geeft een super veilig en geborgen gevoel. Ik wens je verder nog veel succes in uw onderneming.
Françoise

Bart, we willen je heel erg bedanken voor het sprookjesachtige verlovingsarrangement! Er zijn geen woorden voor! Het was gewoon super! Alles was perfect tot in de puntjes geregeld en verzorgd, en dit met het aangename gezelschap van kapitein Bart, het was gewoon zalig! Je hebt de magie om het mensen aangenaam te maken. Kortom, het volledige plaatje klopte perfect!
Pascal & Anja

Langs deze weg willen we je nog eens bedanken voor het schitterend huwelijksarrangement dat je ons bezorgde... alles was perfect, af, ... we hebben enorm genoten en doen dat nog altijd... de mond aan mond reclame is langs onze kant dus al begonnen. Van harte dank. Nog veel succes met je fantastische onderneming. Lieve groeten en tot later.
Tanja & Marcelle

Van harte dank voor de prachtige boottocht, diner, overnachting, en ontbijt. Het was de max, we vinden er bijna geen woorden voor. Tot in de kleinste details verzorgd en in orde. Je bent de geknipte persoon om mensen te soigneren. Ik kon mij geen mooiere 40ste verjaardag inbeelden.
Chapeau en nog veel succes !!
Sylvie & Johan

Een mooier cadeau had ik Lout niet kunnen geven. We hebben de dag erna de hele dag met een smile gezeten en steeds als we de dag vertellen aan vrienden dan raken we niet uitgepraat. Het jacht is super, maar mede dank zij jou is de dag compleet. Fijn dat er nog mensen zijn met passie voor hun werk. We hebben al weer geboekt en hebben kaartjes uitgedeeld. Bart tot in mei en nogmaals bedankt voor een bijzondere dag.
Groetjes Lout & Maaike

Onze ouders zijn blij en ontspannend teruggekomen. Ze vonden het een fantastische ervaring en waren zeer tevreden van uw service en van de mooie boot. Franky was enorm blij dat hij eventjes van u mocht varen. Het was dik in orde en we zijn super tevreden van uw concept. Alles was lekker en het was super gezellig. Bedankt, we gaan zeker nog eens zelf langskomen !!!
Björn & Géraldine

Ik wou u nog even bedanken voor de schitterende avond gisteren aan boord van uw magnifieke Figaro. Als dit niet puur genieten is!!! Dit was een fijne en vooral zeer attente verrassing voor mij. De sfeer, persoonlijke service, aangepaste muziek, details in alles die het verschil maken, maakten het plaatje af.
Pascale

Het verlovingsarrangement was in een woord fantastisch! De Figaro is schitterend en alles was van het begin tot het eind tot in het uiterste detail perfect verzorgd. Onze verwachtingen waren hoog maar zijn zonder meer door Bart nog overtroffen. We kunnen Cruise 4 Two iedereen van harte aanbevelen en Bart, we komen terug!
Natasja & Arnaud

Wij stapten letterlijk in de huwelijksboot Figaro, het was een droomervaring. Prachtig weer, prachtig jacht en een zeer attente service van kapitein Bart. De tocht op de Leie zal ons voor altijd bijblijven als het beste event van onze trouwdag. Wij kunnen iedereen die op zoek is naar een exclusief event, een tocht met de Figaro aanraden.
Freddy & Wantana

Ik zou u graag willen bedanken voor de boottocht. Het was een fantastische tocht! Uw boot was prachtig en een betere kapitein dan u konden wij niet vinden. Ook mijn gezelschap sprak met veel enthousiasme over u! Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag en ik wens u nog veel succes. Wie weet tot een volgende keer ;-) …al zou ik niet neen zeggen om morgen terug op te stappen ;p
Alexandre

De halve dagtocht naar de Pêcheur was voor onze familie een super belevenis. De volwassenen hebben gezellig zitten praten bij een glaasje champagne en onze meisjes hebben genoten op het dek in het zonnetje. Totaal ontspannen kwamen wij aan voor ons etentje. Een aanrader! Bedankt Bart!
Annie & Martin

Bij mij is het een tijdje geleden dat ik nog een tochtje maakte op jullie fantastische boot! Het is niet alleen ontspannend, mooi, maar ook leuk om in jullie gezelschap te vertoeven. Hele mooie site trouwens proficiat! In ieder geval zal ik zeker nog eens reserveren voor een tochtje! (met of zonder de hele bende) hihi. Hopelijk tot snel.
Linda

Enorm bedankt voor de fantastische ervaring! Perfecte service en gastvrijheid, een geweldige boot en een leuke stad... TOP! Groeten uit Rotterdam,
Nathalie & Ron

Net genoten van een heerlijk ontbijt!!! Gisteren lekker gevaren en gisterenavond en vannacht genoten van je fantastische boot! (Wij zijn stiekem wel wat jaloers!) Ik ben door mijn vriend verrast met dit geweldige uitje op je boot en ik heb er ENORM van genoten! Bedankt voor je gastvrijheid!!!!
Hans & Vera

Bedankt voor de perfecte gastvrijheid. Hopelijk mogen we nog terugkomen. Life is hard and then you die!
Jadiorga & Sander

Superbedankt voor de fantastische dag. We hebben ervan genoten, de service was top en het gezelschap was super. We komen zeker terug.
Lina & Sven, Peggi & Hans

Dank voor de meer dan gastvrije ontvangst die onze huwelijksverjaardag bijzonder hebben gemaakt. Heerlijk!! Succes en tot gauw.
Erik & Philip

Ken je het sprookje van 1001 nachten? Wel dit sprookje hebben wij deze nacht beleefd op deze SUPER-DE-LUXE jachtboot! Dit is werkelijk ONVERGETELIJK!! Dankjewel voor de voortreffelijke service-aan-boord! Hier een huwelijksaanzoek krijgen grenst werkelijk aan het onmogelijke, toch mocht ik dit IRL meemaken...!
Gwen & Wim

Het was een fantastische ervaring! Een goede service bij het organiseren zoals het moet! Groeten x tot de volgende!
Jessica & Olivier

Graag had ik je via deze weg willen bedanken voor het 'perfecte' weekendje dat we dankzij jou hebben gehad! Je had echt mooi weer voor ons besteld en daardoor was het op en top genieten tijdens de rondvaart! De overnachting zelf was zeer rustgevend en het champagneontbijt de volgende morgen was om vingers bij af te lekken! Ons zie je zeker terug ;-)
Johan & Liesbeth

Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten! Merci voor alles. We komen hier zeker voor terug!
Pieter & Stephanie

Gewoon geweldig! Een prachtige trip, een fijn gezelschap!!!
Luc & Julia

Het was PRINSHEERLIJK om behandeld te worden als KONINGEN. We genoten met volle teugen van alle mogelijke genoegens... ... maar genoten evenzeer van het gezelschap. Hartelijk dank voor de rustgevende uitstap... en vaart wel!
Marc & Frederik

 

Kijk ook naar de referenties op onze social network sites

        Facebook  Google+  LinkedIn     Links | Cadeaubox      © Disclaimer

Foto | Cruise 4 Two