Uw seminarie in Auberge du Pêcheur

Heeft u een vergadering in Auberge du Pêcheur gepland en bent u op zoek naar een leuke activiteit voor 's avonds? Of verblijft u er een paar dagen en wenst u uw personeel te verrassen met een leuke activiteit? De vergaderzalen van Auberge du Pêcheur staan bekend als inspirerende en comfortabele ontmoetingsplaatsen. Ze zijn verdeeld over het hoofdgebouw, Deurle, Latem en Ooidonk House. Verschillende zalen in Ooidonk House en de Orangerie bieden een verbluffend uitzicht op de Leie. De medewerkers staan garant voor een persoonlijke service en vriendelijk onthaal aan een democratische prijs.
-   Pen, papier en muntjes op tafel
-   Flipchart en beamer
-   Extra audiovisueel materiaal te huur
-   Eigen koffiemachine met vers gemalen bonen
-   Gratis internet en parking met 150 plaatsen
U huurt er enkel een zaal of u kiest er voor een seminariepakket. Download hier de volledige seminariegids.
Onze thuishaven is gelegen aan de Snepkaai in Gent. Dit is iets meer dan twee uur varen naar Auberge du Pêcheur. Regelmatig krijgen we een aanvraag voor een tochtje van één uur met vertrek en aankomst aan de Pêcheur. Voor ons betekent dit concreet dat we twee uur leeg moeten opvaren, vervolgens een uurtje varen met de klant en daarna twee uur leeg terugvaren. Dit maakt dat we voor dat ene uurtje vijf uur moeten varen wat voor u als klant zeer kostelijk wordt. Vandaar dat we graag gebruik maken van een taxi om door te komen of terug te keren. Dit maakt het een stuk goedkoper. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden uitgewerkt die eveneens in omgekeerde richting kunnen gevaren worden. Per jacht kunnen er maximum 12 personen meevaren. We kunnen meerdere jachten voorzien indien u dit wenst. Mocht u nog vragen hebben neem zeker contact met ons op.

 


GENT - AUBERGE DU PÊCHEUR  |   Duurtijd  2 uur


U wordt aan de receptie van Auberge du Pêcheur opgehaald door een taxi en naar onze thuishaven gebracht aan de Snepkaai in Gent. Daar verwelkomen we u aan boord voor een twee uur durende tocht op de Toeristische Leie. Ideaal als activiteit voor uw diner of lunch. We varen via Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Drongen, Sint-Martens-Latem, Baarle en Leerne en meren aan in de tuin van Auberge du Pêcheur te Deurle waar u aansluitend kunt dineren.

 

YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 440 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 490 euro
Opties Taxibusje voor 8 personen 45 euro
5 verzorgde aperitiefhapjes pp 29 euro pp

 

 


AUBERGE DU PÊCHEUR - GENT CENTRUM   |   Duurtijd  2 u 30 MIN


Wij zorgen dat het jacht op het afgesproken uur klaarligt aan de steiger van Auberge du Pêcheur. Na de meeting verwelkomen we u aan boord voor een tocht naar het centrum van Gent. We varen de omgekeerde route van het arrangement hierboven en meren aan bij de Lindenlei, op wandelafstand van de Graslei waar er tal van restaurants zijn. Na uw uitstap in Gent keert u met een taxi terug naar Auberge du Pêcheur.

 

YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 525 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 575 euro
Opties Taxibusje voor 8 personen 50 euro
5 verzorgde aperitiefhapjes pp 29 euro pp

 

 


AUBERGE DU PÊCHEUR - GENT CENTRUM + SNELVAART   |  Duurtijd  3 uur


Zin in een tocht met iets meer sensatie? Bij dit arrangement varen we vanaf Auberge du Pêcheur eveneens de Toeristische Leie af tot in Gent maar in plaats van door te varen naar het centrum gaan we de ringvaart op voor een sensatiemoment. Hierbij halen we snelheden boven de 60km/u en passeren daarbij het Ghelamco stadium (rode zone). Via de Boven-Schelde varen we naar het centrum van Gent om uiteindelijk aan te meren bij de Lindenlei. Wenst u onmiddellijk terug te keren met een taxi naar de Pêcheur, dan varen we nog een half uurtje verder tot aan de Snepkaai waar een taxi u opwacht (groen traject +30 min.) en dit voor dezelfde prijs.

 

YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 625 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 725 euro
Opties Taxibusje voor 8 personen 50 euro
5 verzorgde aperitiefhapjes pp 29 euro pp

 

 


DAGTOCHT AUBERGE DU PÊCHEUR  |   Duurtijd  8 uur


Terwijl u rustig aan het ontbijten bent meert het jacht aan in de tuin van Auberge du Pêcheur. Rond 9:30 verwelkomen we u aan boord en gooien we de trossen los voor de afvaart van de Toeristische Leie tot in het centrum van Gent. Daar meren we rond 12u aan in de buurt van het oud gerechtsgebouw aan de Lindenlei. Over de middag bent u vrij tot 14:30. Dan verwachten we u terug aan boord en varen we verder naar Deinze. Onderweg zijn er een aantal snelvaartzones waar we uiteraard gebruik van maken. In Deinze varen we de Oude-Leie terug af tot aan Auberge du Pêcheur waar we rond 18u aankomen. Aansluitend kunt u daar heerlijk dineren.

 

YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 1.090 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 1.190 euro
Opties 5 verzorgde aperitiefhapjes pp 29 euro pp

 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN