Restocruise Baarle 90

Aangezien de bistro in het hartje van Latem ligt, kan het niet anders dan dat hier tal van verschillende invloeden op het bord verschijnen. En neen, we hebben het niet over schilderkunsten. Chef Jérôme en zijn team verwennen u graag met hun Europese keuken, die beïnvloed wordt door hun eigen Belgische touch. Strak, geraffineerd maar vooral gepassioneerd, zo kan je de bar van Baarle 90 het beste definiëren. Niks moet, alles mag. Wil je na het werk of de vrijdagavond met enkele collega's en vrienden het weekend inzetten met enkele hapjes erbij? Graag, we verwennen u met plezier met een uitgebreide lijst van hippe en traditionele drankjes. Via de overzichtelijke en leerrijke wijnkaart kan u zelf “the perfect match” vinden tussen gerecht en wijn. Mede dankzij het feit dat er heel wat nauwkeurig geselecteerde wijnen per glas of per fles aangeboden worden, kan u gemakkelijk van verschillende wijnen genieten gedurende de maaltijd. Prijs-kwaliteit staat voorop!

Een leuk idee voorafgaand aan uw diner in Baarle 90 kan een boottocht zijn. We vertrekken aan de Snepkaai in Gent en varen de Toeristische Leie op via Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Drongen en Sint-Martens-Latem tot aan het veer in Baarle. Indien u dit wenst, wordt u met een taxi opgehaald aan het restaurant en naar het jacht gebracht. Zo heeft u na de vaart uw wagen terug bij de hand.

Bij groepen groter dan 8 personen vraagt men de menu te volgen of met het volledig gezelschap te kiezen uit een 3-tal voor- en hoofdgerechten.

http://www.baarle90.be


Vertrekuur  zelf te bepalen  |   Duurtijd  1 u 20 min


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 380 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 420 euro
Opties Snelvaartmoment +100 euro
Taxibusje voor 8 personen +45 euro

 
 

BOEK HIER

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN