Dagtrip

Hieronder vindt u drie uitgewerkte dagtochten. De eerste dagtocht Gent is een lus die we varen met vertrek en aankomst in Gent. Dit maakt dat we geen verplaatsingskosten hebben om terug te keren naar onze thuishaven waardoor deze dagtrip de goedkoopste van de drie is. We bieden vanuit Gent ook een dagtrip aan naar Brugge of naar Antwerpen. Ideaal voor toeristen die deze hoofdsteden wensen te bezoeken en Vlaanderen op een unieke manier willen ontdekken. Als u dit wenst kunnen we het jacht ook klaar leggen in Brugge of in Antwerpen om naar Gent te varen.  Klik op het logo hieronder of scroll verder op de pagina om de arrangementen te bekijken.

    

Om tien uur wordt u verwelkomd in onze thuishaven gelegen aan de Snepkaai in Gent. Na de kennismaking vertrekken we voor een boottocht op de Leie. Deze "Golden River" is één van de mooiste waterlopen van Vlaanderen. U vaart letterlijk in de tuinen van de prachtige villa's en de rustieke dorpjes glijden voorbij. 's Middags meren we aan bij één van onderstaande restaurants tenzij u liever aan boord van een walking diner geniet. Na de maaltijd varen we verder naar Deinze om vervolgens via het Schipdonkkanaal door te varen richting Gent. Wenst de vaartocht nog iets langer te maken (+1,5u), dan varen we nog een extra lus door de stad bij valavond (+160 euro). De perfecte afsluiter van een mooie vaardag. Deze lus staat aangegeven in de groene kader op de kaart. Onderweg zijn er een aantal snelvaartzones waar we uiteraard gebruik van kunnen maken. Een leuke ervaring voor zowel jong als oud. Bekijk onze catering, de verzorgde aperitiefhapjes van traiteur Wickerhoff zijn beslist een aanrader. Samen met een glaasje champagne en een leuk gezelschap wordt dit een dag om nooit meer te vergeten.

  


Vertrekuur  10 uur  |   Einde  18 uur


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 890 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 990 euro
Optie Snelvaartmoment + 100 euro

 

 

BOEK HIER


 


Een dagtrip vanuit Gent naar Brugge is een echte aanrader. In de voormiddag varen we de Toeristische Leie op, richting Deinze. Rond de middag kunnen we stoppen bij één van de onderstaande restaurants voor een lunch waarvoor u ongeveer twee uur de tijd heeft. Na de lunch varen we verder naar Deinze om via het Schipdonkkanaal in snelvaart koers te zetten naar het kanaal Oostende-Gent. Dit kanaal brengt ons via Aalter en Beernem naar Brugge waar we tussen 18u en 19u zullen aankomen. Wenst u het traject in omgekeerde richting te varen, dan raden wij aan om 's morgens om 8u te vertrekken in Brugge zodat we kort na de middag kunnen aanmeren bij een restaurant voor de lunch. Uiteraard kan ook aan boord catering voorzien worden om de boottocht nog iets exclusiever te maken. Zowel de jachthaven in Gent als de jachthaven in Brugge liggen op wandelafstand van het station.

  


Vertrekuur  10 uur  |  Einde  19 uur


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 1.250 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 1.350 euro
Optie Snelvaartmoment inbegrepen

 


 


De Schelde, een open rivier met getijdenwater, eb en vloed tot aan de sluizen van Merelbeke. Een avontuur om op te varen, zelfs nu, tot op de dag van vandaag. Ons motorjacht beschikt over voldoende PK's om ook tegen de stroom in te varen waardoor we deze vaardag op elk moment kunnen aanbieden. We vertrekken 's morgens om 9u aan de Snepkaai in Gent voor onze tocht naar Antwerpen. Onderweg kunnen we niet aanmeren bij een restaurant waardoor catering aan boord noodzakelijk is. Vanaf Dendermonde kunnen we in snelvaart verder varen tot in Antwerpen. Bij aankomst meren we aan bij het ponton van Linkeroever, gelegen aan de Jachthavenweg. Aanmeren in de jachthaven van het Willemdok is mogelijk indien het tij het die dag toelaat. De tocht duurt dan ongeveer twee uur langer omdat we via de Kattendijksluis Antwerpen moeten binnenvaren. Een schutting neemt daar al snel een uurtje in beslag.

 


Vertrekuur  9 uur  |  Einde  17 uur


YachtDagIncl. BTW
Figaro Ma - Di - Wo - Do - Vr 1.250 euro
Figaro Za - Zo & Feestdagen 1.350 euro
Optie Aanmeren jachthaven + 150 euro

 

BOEKINGSFORMULIER

Aanvraag beschikbaarheidDefinitieve reservatie

(Dit formulier is nog niet bindend, u ontvangt nog een reservatiecontract met alle details en prijzen ter goedkeuring)

Naam verantwoordelijke:

E-mail:

GSM:

FACTURATIEGEGEVENS

Naam of bedrijf:

Adres:

Postcode & Gemeente

BTW-nr

ARRANGEMENT

Omschrijving arrangement

Aantal personen | Max 12 personen per jacht

Datum arrangement:

Uur vertrek:

OPTIES

CateringSnelvaartRestaurantChampagnebowlTaxi

OPMERKINGEN